dekkariviikkologo2020.jpg

Viime viikolla vietettiin jo perinteeksi muodostunutta Dekkariviikkoa. Sekä kirjablogeissa että somessa oli mukavasti pöhinää dekkareista, ja minäkin sain uusia lukuvinkkejä. Kiitos kaikille Dekkariviikkoon osallistuneille!

Alle olen koonnut teemaviikkoon osallistuneiden kirjablogien dekkariaiheiset postaukset. Tänä vuonna mukana oli lähes kolmekymmentä kirjablogia. Innokkaimmat bloggaajat postasivat dekkareista viikon jokaisena päivänä, ja ilahduttavasti esiin nostettiin uutuusdekkarien lisäksi myös vanhempaa dekkarituotantoa. Blogeissa julkaistiin yksittäisten kirjajuttujen lisäksi myös laajempia kirjavinkkilistoja.  

Dekkariviikon kuningattareksi nousi Elina Backman esikoisdekkarillaan Kun kuningas kuolee. Kirjasta julkaistiin viikon aikana peräti viisi postausta, lisäksi se pääsi mukaan yhdelle dekkarivinkkilistalle. Elizabeth Kayn Seitsemästä valheesta kirjoitti kolme bloggaajaa. Niin ikään myös Heine Bakkeidin Paratiisin kutsusta ilmestyi kolme postausta. Muita viikon suosituimpia kirjailijoita ja kirjoja olivat muun muassa Tomas Gadsin Luopiot, Nikki Frenchin Murheellinen maanantai, Håkan Nesserin Vasenkätisten seura, Erin Kellyn Kiviäidit ja Arttu Tuomisen Hyvitys.

Dekkariviikon postaukset kirjablogeissa: