dekkariviikkologo2020.jpg

Kesä ja dekkarit kuuluvat ehdottomasti yhteen! Kesäkuun toisella viikolla vietetään taas perinteistä Dekkariviikkoa, 8.-14.6.2020. Tänäkin vuonna myös kirjabloggaajat ottavat osaa Dekkariviikkoon. Tämänvuotista dekkareille omistettua teemaviikkoa emännöin minä, Luetut.net-kirjablogin Mari.

Kirjabloggaajat voivat osallistua Dekkariviikkoon lukemalla ja postaamalla dekkareista viikon aikana. Postauksissa voit vaikkapa esitellä viimeksi luettuja dekkareita, listata kaikkien aikojen lempidekkarisi, hehkuttaa dekkareiden ihanuutta tai marista dekkareissa viljellyistä kuluneista kliseistä. Pääasia että julkaiset Dekkariviikon aikana edes yhden postauksen, joka liittyy tavalla tai toisella dekkareihin. Yllä olevaa kuvaa saa käyttää Dekkariviikon julkaisuissa, ja somessa voi käyttää hästägiä #dekkariviikko.

Jos haluat lähteä mukaan viettämään Dekkariviikkoa, kommentoi tämän postauksen alle, niin listaan mukana olevat kirjablogit. Huomaathan, että mikäli et ole aiemmin kommentoinut blogiini, kommenttisi tulee näkyviin vasta hyväksynnän jälkeen.

Tervetuloa mukaan viettämään Dekkariviikkoa!

Dekkariviikossa mukana olevat blogit: