Luetut.netin tykätyimmät kuvat Instagramissa vuonna 2021

Taas on yksi vuosi tullut päätökseensä ja on aika jokavuotisen kirjakoosteen. Vuoden 2021 aikana luin ja kuuntelin yhteensä 165 kirjaa. Yksi kirja 2,2 päivässä. Eniten kirjoja ahmin yllättäen syys- ja lokakuussa, kumpanakin kuukautena 20 kirjaa. Vähiten kesäkuussa, vain viisi kirjaa.

Luetut.net saavuttaa pian täysi-ikäisyyden, kun alkuvuonna 2004 alkanut harrastukseni täyttää 18 vuotta. Lämmin kiitos teille jokaiselle blogini lukijalle! Lukumäärät blogissa ovat selvässä laskusuunnassa, yhä enemmän ihmiset tuntuvat siirtyvän Instagramin puolelle. Tulen kuitenkin vielä toistaiseksi jatkamaan bloggaamista, enkä ole vakavasti suunnitellut siirtymistä pelkkään Instaan.

Vuoden 2021 ylivoimaisesti luetuin juttu blogissa oli viime vuoden tapaan Sofie Sarenbrantin Kerjäläinen. Toiseksi luetuin postaus on ollut B. A. Parisin Suljettujen ovien takana ja kolmantena Lisa Wingaten Ennen kuin olimme sinun.

Kirjoja on hankalaa asettaa mihinkään paremmuusjärjestykseen, mutta vuoden 2021 aikana luetuista kirjoista erityisesti mieleeni on jäänyt Inkeri Markkulan Maa joka ei koskaan sula. Dekkarien ystäville voisin suositella Max Seeckin Kaunaa ja Tuire Malmstedtin Lasitarhaa sekä tietysti myös Arttu Tuomisen Vaiettua. Eikä Ruotsin dekkarikuningatar pettänyt tänäkään vuonna, joten suositukseni saa myös Camilla Greben Veteen piirretty viiva. Historiallisten romaanien ystäville suosittelen Kate Quinnin Ruusukoodia.

Kirjaisaa vuotta 2022 ja ihania lukuhetkiä teille kaikille blogini lukijoille! ❤️