CollageMaker_20200328_171615643.jpg

Luetut.net-kirjablogissa riitti maaliskuussa mukavasti vipinää, ja vanhat kävijäennätykset menivät uusiksi. Eniten sivunäyttöjä ja yksittäisiä kävijöitä niin yhden päivän aikana (5.3.2020) kuin myös viikossa (2.-8.3.2020) sekä koko kuukauden aikana (1.-31.3.2020). Kiitos teille jokaiselle!

Maaliskuun myötä jo neljännes tästä vuodesta on takana päin. Maaliskuussa kuuntelin seitsemän äänikirjaa sekä luin neljä kirjaa. Yhteensä yksitoista kirjaa.

Maaliskuussa lukemani arvostelukappaleet olivat tammi- ja helmikuussa saapuneita kirjoja. Lisa Jewellin Löysin sinut pitää tiukasti otteessaan ja saa ahmimaan luvun toisensa jälkeen, mutta lopussa psykologinen trilleri lässähtää siirappiseksi hötöksi. Ruth Waren Lukitut ovet on niin ikään psykologinen trilleri ja saattoi nousta jopa suosikikseni Waren romaaneista. Kate Quinnin Metsästäjätär on kiehtova historiallinen romaani, joka tosin kärsii liian pitkäksi venytetystä tarinasta. Fiona Bartonin Epäilty on koukuttava psykologinen trilleri, jonka yllättävistä juonenkäänteistä nautin. Kaikista arvostelukappaleista löydät blogistani myös oman postauksensa.

Olen pienen tauon jälkeen jatkanut Matthew Costellon ja Neil Richardsin luoman Cherringhamin mysteerit -sarjan parissa. Yksinhuoltajaäiti Sarah Edwards ja entinen newyorkilainen rikospoliisi Jack Brennan ratkovat rikostapauksia englantilaisessa Cherringhamin pikkukaupungissa. Sarjan kahdestoista osa Kuolema kesäyössä vie kaksikon tutkimaan parinkymmenen vuoden takaista murhaa, josta kenties tuomittiin väärä mies. Kolmastoista osa Murhan aakkoset sijoittuu tyttöjen sisäoppilaitokseen, jossa tapahtuu ensin kaikenlaisia ilkeitä kepposia ja lopulta yksi koulun opettajista kuolee väkivaltaisesti. Vanhan linnan arvoitus -dekkarin tapahtumapaikkana on rapistunut linna, jonka omistajapariskunta on joutunut ajojahdin kohteeksi. Pieniä, viihdyttäviä rikospähkinöitä.

Maaliskuun kirjat:
24. 📘 Lisa Jewell: Löysin sinut ⭐ 3/5
25. 📘 Ruth Ware: Lukitut ovet ⭐ 4/5
26. 🎧 Costello & Richards: Kuolema kesäyössä ⭐ 4/5
27. 🎧 Costello & Richards: Murhan aakkoset ⭐ 4/5
28. 🎧 Paula Noronen: Tarja Kulho – Räkkärimarketin kassa ⭐ 1/5
29. 🎧 Christina Larsson: Siluetti ⭐ 3/5
30. 📘 Kate Quinn: Metsästäjätär ⭐ 3/5
31. 🎧 Ninni Schulman: Älä kerro kenellekään ⭐ 4/5
32. 🎧 Jan Stocklassa: Stieg Larssonin tutkimukset – Kuka murhasi Olof Palmen? ⭐ 3/5
33. 🎧 Costello & Richards: Vanhan linnan arvoitus ⭐ 3/5
34. 📘 Fiona Barton: Epäilty ⭐ 4/5