CollageMaker_20191229_141013780.jpg

Nopeasti nämä kuukaudet ja vuodet vaihtuvat. Joulutohinoiden keskellä luin neljä arvostelukappaletta sekä kaksi muuta kirjaa. Lisäksi kuuntelin kolme äänikirjaa. Yhteensä yhdeksän kirjaa.

Joulukuussa lukemani arvostelukappaleet ovat syys-lokakuun aikana ilmestyneitä kirjoja. Karin Slaughterin ja Lee Childin Puhdasta kultaa on pienoisromaani, jossa Will Trent ja Jack Reacher kohtaavat Fort Knoxissa. Ruotsalaisen Sofie Sarenbrantin Kerjäläinen on kolmas suomennettu osa Emma Sköld -dekkarisarjasta. Anni Saastamoisen Sirkka on romaani, josta en ensin pitänyt ollenkaan ja sitten pidin kovastikin. Karen Clevelandin Totuuden tuolla puolen on vangitseva ja nopeatempoinen trilleri yksinhuoltajaäidistä, joka yrittää tehdä kaikkensa suojellakseen poikaansa. Jokaisesta arvostelukappaleesta löydät blogistani toki myös oman postauksensa.

Matt Haigin Totuuskeiju on ihastuttava tarina keijusta, joka puhuu aina totta ja on suorapuheisuutensa takia yksinäinen. Mutta sitten hän tapaa helsinkiläisen tytön… ”Totuus on, että valo loistaa kirkkaimmin juuri silloin, kun on kaikkein pimeintä.” Sympaattinen pieni kertomus. Tästä jäi vielä hyvä mieli.

Joulukuun kirjat:
118. 🎧 Costello & Richards: Kohtalokas näytelmä ⭐ 3/5
119. 📱 Antti Holma: Kauheimmat joululaulut ⭐ 2/5
120. 📘 Slaughter & Child: Puhdasta kultaa ⭐ 2/5
121. 🎧 Maria Adolfsson: Myrskyvaroitus ⭐ 3/5
122. 🎧 Costello & Richards: Tappava tunnustus ⭐ 2/5
123. 📘 Sofie Sarenbrant: Kerjäläinen ⭐ 4/5
124. 📘 Matt Haig: Totuuskeiju ⭐ 4/5
125. 📘 Anni Saastamoinen: Sirkka ⭐ 4/5
126. 📘 Karen Cleveland: Totuuden tuolla puolen ⭐ 3/5