Otavan kirjapakettien arvonta

kirjat1_20170811174551262

Otavalle kävi pienoinen kömmähdys arvostelukappaleiden kanssa, minulle tupsahti kahdesti samat viisi romaania. Mutta joskus moka on iloinen asia. Nythän minulle nimittäin tarjoutui mahdollisuus arpoa teille nämä tuplana saapuneet viisi kirjaa! Mukana on niin hyytävää psykologista trilleriä kuin myös kevyehköä dekkaria. Kaikki kirjat ovat kovakantisia, loppukeväällä ja kesällä ilmestyneitä.

Päätin jakaa kirjat kahteen nippuun, jotka arvon kummatkin erikseen. Dekkarit-paketissa on kaksi kirjaa – Jørn Lier Horstin Luolamies ja Eppu Nuotion Myrkkykeiso. Psykologiset trillerit -kirjapaketista löytyy luettavaa kolmen romaanin verran – S. K. Tremaynen Tulilapsi, toisena Paula Hawkinsin Tummiin vesiin ja kolmantena Ruth Waren Synkän metsän siimeksessä.

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tämän postauksen alle. (Kommenttisi tulee näkyviin vasta hyväksynnän jälkeen.) Ilmoita kommentissasi, haluatko osallistua molempien kirjapakettien arvontaan vai oletko kiinnostunut vain toisesta. Facebookin ja Instagramin puolelle jätettyjä kommentteja ei huomioida tässä arvonnassa, mukaan pääset siis vain ja ainoastaan jättämällä kommentin tähän postaukseen.

Arvontaan on aikaa osallistua torstaihin 31. elokuuta 2017 saakka. Suoritan arvonnan seuraavan päivän aikana ja ilmoitan voittajille. Mikäli kirja-arvonnan jälkeen en saa voittajiin yhteyttä kohtuullisessa ajassa, muutaman päivän kuluessa, arvonta toteutetaan uudelleen. Postitan voittajille kirjat vain kotimaahan ja Postin pakettiautomaatin kautta.

Päivitys 1.9.2017. Arvonta suoritettu! Dekkarit matkaavat nimimerkille Makepeace75, ja psykologiset trillerit voitti Ansku. Lähettäkää yhteystietonne sähköpostiosoitteeseen mari(at)luetut.net, niin pääsen postittamaan kirjat teille lähipäivinä.

51 kommenttia artikkeliin ”Otavan kirjapakettien arvonta

 1. Psykologiset trillerit ovat aina kiinnostaneet itseäni. Tulilapsen olenkin miettinyt seuraavaksi hankkivani luettavaksi. Mielenkiintoisia kirjoja kaikki,mutta silti kallistun trillereihin! 🌻 Syksyä kohden tulee hankittua yleensä koukuttavia trillereitä ja käpertyä peiton alle lukemaan kaakaomukillisen tai kahvimukillisen kanssa! 💎🍁

 2. Molemmat kiinnostavat, mutta jos valita saisi niin psykologiset trillerit olisi huippuhyvä paketti 🙂 syksyisin tulee aina hirveä lukuinto kun pääsee parvekkeelle lukemaan, kuuntelemaan sateen ropinaa ja juomaan kaakaota. Ihanaa alkavaa syksyä!

 3. Molemmat paketit kiinnostavat, meillä kirjoja kuluu. Ensimmäisenä haluaisin lukea Eppu Nuotion Myrkkykeison.

  • Onneksi olkoon Makepeace75! Voitit arvonnassa dekkareita. Lähetä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi minulle sähköpostiosoitteeseen mari @ luetut.net (poista välit), niin laitan kirjat pakettiautomaatin kautta matkaan lähipäivien aikana.

 4. Minulla on niin huono arpaonni että osallistun molempiin arvontoihin 😄 Tulevaisuuden lukulistalla on noista viidestä kolme jo ennestään 😊

 5. Ehdottomasti psykologiset trillerit kiinnostaa, nuo kaikki kolme kirjaa on semmoisia jotka ovat lukulistalla 🙂

 6. Molemmat kiinnostavat! Ehkä eniten Paula Hawkindin Tummiin vesiin, koska olen lukenut Nainen junassa, joka muistaakseni oli ihan ok.

 7. Tykkään molemmista genreistä, enkä ole vielä lukenut yhtäkään noista kirjoista, joten ehdottomasti mukana molempien pakettien arvonnassa. 🙂

  • Onneksi olkoon Ansku! Voitit arvonnassa psykologisia trillereitä. Lähetä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi minulle sähköpostiosoitteeseen mari @ luetut.net (poista välit), niin laitan kirjat pakettiautomaatin kautta matkaan lähipäivien aikana.

 8. Kumpikin kirjapaketeista kiinnostaa minua kovasti! Oma dekkaripino alkaa sateisen kesän jäljiltä olla luettu, joten uusi lukeminen on todella tervetullutta. Luetut kirjat ovatkin jo päässeet uusiin koteihin työpaikan kirjahyllyn kautta!

 9. Tremaynen eka kirja oli mielenkiintoinen, joten haluaisin Tulilapsen lukea. Muutkin trillerit vaikuttavat lukemisen arvoisilta. Yleisesti olen dekkarien ystävä, joten osallistun molempiin arvontoihin.

 10. Oi ihana arvonta haluan osallistua molempiin arvontoihin! Minä rakastan lukemista ja loman aikanakin olen lukenut monta kirjaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s